Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Ilmoittautuminen on sitova. Jokaisesta osallistujasta (tanssija, huoltaja, pelimanni jne.) täytetään henkilökohtainen ilmoittautumislomake sekä ryhmästä lisäksi ryhmän ilmoittautumislomake. Ilmoittautumiset täytetään sähköisesti.

Karjalaisen Nuorisoliiton (KN) luokituksiin ilmoittaudutaan näillä samoilla lomakkeilla.

Henkilökohtaisen ilmoittautumislomakkeen voi tarvittaessa tulostaa ja jakaa, ja esimerkiksi lapsiryhmissä täyttää kotona vanhempien kanssa, jolloin ryhmän yhdyshenkilö voi sen perusteella täyttää henkilön sähköisen ilmoittautumislomakkeen tämän puolesta.
Pienten lasten vanhemmat, jotka eivät itse osallistu varsinaiseen ohjelmaan, voivat tilata ateriat ja konserttiliput lapsen lomakkeeseen. Mainitse kohdassa ”Rooli” että kyseessä on lapsi ja ei-tanssiva aikuinen.

Kaikki ilmoittavat henkilökohtaiset ilmoittautumistiedot myös ryhmänsä yhdyshenkilölle.

Ryhmän yhdyshenkilölle lähetetään ryhmän ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla vahvistusviesti.

Yhdyshenkilön tehtävänä on toimia linkkinä ryhmän jäsenten ja kesäjuhlien välissä. Hän vastaa osallistujien ilmoittautumisista ja kerää ryhmän maksut. Viestit kulkevat yhdyshenkilön kautta ryhmälle. Yhdyshenkilö voi olla ohjaaja.

Ohjaaja hoitaa ryhmän esiintymiset ja varusteet. Ohjaaja voi olla ryhmän yhdyshenkilö.

Ilmoittautuminen 1.5. jälkeen on mahdollista vain ottamalla yhteyttä kansliaan, ja siitä lähtee erillinen maksu, 20 € per henkilö.

Tulostettavat ILMOITTAUTUMISLOMAKKEET sekä yhteenvetotaulukon löydät sivun alareunasta. Ohjaaja/yhdyshenkilö voi kerätä ryhmäläisten tiedot tulostettavilla tai koneella täytetyillä ilmoittautumislomakkeilla, mikäli sähköiset ilmoittautumiset hoidetaan keskitetysti. Yhteenvetotaulukko toimii apuna ryhmän tietoja kootessa. Taulukko laskee automaattisesti summan tilatuille tuotteille. Lasku on helppo tarkastaa sen avulla.

MAKSAMINEN

Ryhmille lähetetään lasku tilatuista tuotteista.

PERUUTUSEHDOT

Osallistumisen voi peruuttaa 9.5. asti ilman lääkärintodistusta, jolloin ilmoittautumisesta laskutetaan 20 € toimistomaksu. Tämän jälkeen (9.5.) peruuttaminen on mahdollista vain lääkärintodistuksella. Mahdollinen rahojen palauttaminen suoritetaan vasta kesäjuhlien jälkeen. Tilattujen oheistuotteiden maksuja ei palauteta 9.5. jälkeen.